Familie geschiedenis

Na mijn eerste bezoek aan Sri Lanka was ik gelijk verliefd op dit prachtige land met haar geweldige bewoners. Dit was eind 1997, na een bezoek van 17 dagen was ik bij thuiskomst nog volledig onder de indruk van Sri Lanka, het liet me gewoon niet meer los. Het volgende jaar bezocht ik Mexico, Belieze en Quatamala, maar dat beviel me niet echt en dus werd er besloten om in 1999 weer naar Sri Lanka te gaan, en daarna heb ik besloten om nooit meer ergens anders naar toe te gaan enkel en alleen nog maar Sri Lanka.

Nu ik ben getrouwd  (december 2013) met een Singalese vrouw ben ik ook woonachtig in Sri Lanka , Sri Lanka dat ik voorheen 33 keer had bezocht, U begrijpt in al die jaren en de vele bezoeken heb ik veel kennis en ervaring over Sri Lanka opgedaan en deze kennis wil ik graag overbrengen aan de mensen die net zoals ik destijds over een prachtige vakantie nadenken. Sri Lanka het land met de eeuwige lach, of te wel de traan in de Indische Oceaan.

Via mij of beter gezegd via de website van de Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka hebben al veel mensen de weg weten te vinden, op deze site heb ik destijds een link geplaatst naar deze website om de mensen wegwijs te maken en te wijzen op de mogelijkheden. Voorheen regelde ik veelal vanuit Nederland een Sri Lanka rondreis, maar datzelfde doe ik nu samen met Wasana Fernando vanuit Sri Lanka, en achter me enkele zeer ervaren chauffeurs, die U met veel plezier hun vaderland willen laten kennismaken. Of U nu voor een langere of kortere periode Sri Lanka wilt verkennen, alles is mogelijk, en alles wordt op Uw eigen wensen samen gesteld.

SAY-tours is een geregistreerde organisatie onder nummer WV 11809, geregistreerd in Negombo. zie scan.Nieuw-3

Ook is SAY – Tours sinds 22/10/2022 een geregistreerde organisatie via de SLTDA in Colombo onder nummer SQA/PRO/TA/00637

nu ook te vinden op  http://azie.startpagina.be/azie_reizen

Geniet van deze website en wanneer er vragen zijn dan hoor ik het graag.

in de loop der jaren hebben wij enkele foto’s gemaakt MyAlbum