Vervoer

De voordelen van een boeking bij SAY-tours:

– U wordt tijdens uw verblijf bijgestaan in Sri Lanka door een Nederlander die zelf woonachtig is in Sri Lanka, mochten er problemen of extra vragen zijn, U krijgt antwoord in Uw eigen taal.

– U regelt in Nederland vooraf een ervaren – en betrouwbare chauffeur die bij aankomst voor u klaarstaat op het vliegveld.

– U reist met een geregistreerde organisatie, die dus aan alle voorwaarde moet voldoen, ook de verzekering van de auto valt hieronder en net zo goed dat de chauffeur een bekwaam iemand is met ruime ervaring

– U bepaalt zelf het aantal dagen dat u reist.

– U kiest uw eigen bestemmingen.

– U kunt met uw eigen gezelschap reizen.

– U bepaalt uw eigen tempo.

– U hoeft zich niet druk te maken om vertrektijden en –plaatsen van de (soms overvolle) bussen en treinen.

– U krijgt leuke suggesties van onze chauffeur voor voordelige gelegenheden om te eten/drinken en te verblijven.

– Voor vervoer met auto worden 24 flesjes water gratis meegegeven en voor een busje zijn dit 48 flesjes, onderweg geeft de chauffeur jullie gratis een rode banaan en laat jullie genieten van heerlijke king-cocunut vocht.

De mogelijkheid is een gewone luxe auto, dus voor drie personen, of een minibusje voor max. 6 volwassen personen, beide auto’s zijn voorzien van airco . Sinds kort hebben wij ook de beschikking over bussen van 13-, 22-, en 45 personen, prijzen op aanvraag.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse autotypen. Bij een reisgezelschap van 1 tot 3 personen kan het gaan om o.a. een Toyota Corolla/Axio/Prius/Belta, een Nissan Sunny/Blue Bird, een Micro Geely, een Mitsubishi Gallant, een Hyundai Elantra of een Suzuki Liana. Bij reisgezelschappen van 4 tot 6 personen wordt de reis uitgevoerd met o.a. een Nissan Caravan of een Toyota Hiace. Alle auto’s zijn airconditioned.

Noot: het is niet mogelijk om een voorkeur op te geven voor een van de genoemde autotypen. Er kan ook van andere autotypen gebruik worden gemaakt.

Aangeraden wordt om uw bagage in flexibele reistassen te pakken. Bij een reisgezelschap van 1 tot 3 personen maximaal 2 grote bagagestukken, bij 4 tot 6 personen max. 5 grote bagagestukken. Uiteraard kunnen er nog (dag)rugzakken en losse items mee in de auto.

Wij kunnen U  een rondreis aanbieden die u nooit meer zult vergeten.

Het wordt een reis waar u van zult smullen en waar u het zelf voor het zeggen hebt van waar en hoelang het mag en kan duren en dit voor een uitzonderlijke lage prijs die u van te voren met ons overeenkomt.

Voor de auto betaald U bij ons slechts 8000rs*, en de bus (zie foto)  9500rs*, (dit bedrag is gebaseerd op een rondreis van 10 dagen of meer, ( voor kortere ritten en of dag excursie’s gelden andere bedragen), in dit bedrag zit dus, de auto, brandstof, airco, verzekering, chauffeur/gids, Nederlandstalige ondersteuning tijdens de rondreis, enz., dus alle kosten betreffende de auto of bus(je) en de chauffeur/gids. (eventuele bijkomende kosten zijn de slaapplaatsen voor de chauffeur)
Let op, veel mensen denken dat ze onbeperkt kilometers kunnen maken, maar helaas is dit niet zo, bovenstaande bedragen gelden voor een gemiddelde van 150-175 km per dag, nu gaan we echt niet zeggen, de 150 km hebben we bereikt en hier stopt de reis, we spreken dus echt van een gemiddelde.

Kosten vervoer per:
Voor de auto tot en met 3 personen, betaal je bij ons 8000rs/dag,
Voor een busje voor maximaal 6 personen is dat 9500rs/dag
Voor een groter busje voor maximaal 10 personen betaal je bij ons 13500rs/dag
Voor een nog grotere bus voor maximaal 16 personen vragen wij 16500rs/dag
Voor grotere groepen zijn bedragen op aanvraag.
Bij alle ritten wordt uitgegaan van ± 150 km gemiddel per dag

Bovenstaande bedragen zijn geldig bij een rondreis van 10 dagen of meer
Chauffeur overnachting: normaal gesproken hebben de hotels die jullie boeken een driver home, maar is dit niet het geval dan ben ik helaas genoodzaakt om voor die dag/nacht 2000rs extra in rekening te brengen daar ik wil hebben dat de chauffeur een goede nachtrust en een goed ontbijt krijgt om zijn werk uitgerust in dit hectische verkeer ook goed te doen
Wij kunnen ook zorgen voor gratis kinderstoeltjes,

Bekijk deze site, is wel in het Engels, maar geeft een goed beeld van waarom een taxi en wat het over algemeen kost.

Pagina die een goed beeld geeft van de taxi kosten en hotel kosten driver

Enkele foto’s die werden gemaakt van mensen die bij ons een rondreis boekte met de auto of het busje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kan dit wel allemaal mee???? geen enkel probleem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

veel mensen verblijven de eerste dagen in WaJa bed and breakfast om te aclamatiseren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

wij bieden vervoer aan van 3 personen tot max. 53 personen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ruime busjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kleinere auto met veel beenruimte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ook grotere groepen geen enkel probleem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lekker opgehaald bij WaJa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

allemaal tevreden mensen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zeer rustige omgeving waar WaJa bed and breakfast huisvest

Grotefoto-Q3G8HI7HNieuw-1

Nieuw-4Nieuw-2

Nieuw-3

IMG-20160606-WA0015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

alleen goede en betrouwbare auto’s worden ingezet

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

wij hebben ook de beschikking over Hybride auto’s

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zij gaat samen met haar vriend de reis van haar leven maken, met een zeer ervaren chauffeur

Wist U dat wij ook grotere groepen mensen kunnen vervoeren tot wel 55 personen, op onderstaande foto’s een groep uit het Nederlandse Urk die samen met hun Sri Lankaanse vrienden/kennissen een rondreis hebben gemaakt met een bus met 33 zitplaatsen.

Onze laatste aanwinst, een prachtige nieuwe bus

All-focus

All-focus

All-focus

*, PRIJZEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE DAGELIJKSE KOERS, de Sri Lanka rupee staat op dit moment, januari 2021 op het hoogste punt wat ik persoonlijk ooit heb meegemaakt, je ontvangt nu voor iedere €uro, 215 Sri Lankaanse rupee en de Euro blijft maar stijgen

Een gedeele van de winst, die toch al minimaal is, gaat naar de mensen in Sri Lanka, dit om de mensen in Sri Lanka aan een beter leven te helpen, zie laatste project, de renovatie van een toilet voor een weeshuis net buiten Negombo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

renovatie van toilet weeshuis Salani