Bed and breakfast

Sinds april 2015 kunt U bij ons thuis in een rustige omgeving overnachten, dit op basis van bed en ontbijt, voor maximaal 6 personen, kosten 4500rs/kamer voor twee personen, en voor de familie kamer waar twee tweepersoons bedden opstaan een bedrag van 6000rs, dit is inclusief ontbijt. Wij beschikken over twee riante slaapkamers die zijn voorzien van ruime bedden met dikke matrassen, zodat U iedere morgen goed bent uitgerust,en een opmaak tafel met spiegel, voor verkoeling hangt er een ventilator aan het plafond, beide kamers hebben een aparte nieuwe badkamer met douche (warm water) en WC. Indien gewenst wordt U van het vliegveld opgehaald door een van onze chauffeurs, en bij ons thuis afgezet en later weer opgepikt voor de rondreis van Uw leven, of jullie terug reis. Ik woon op zo’n kleine 2 km. van de zee/strand in een rustige omgeving, kosten vervoer met tuk tuk naar zee ongeveer ±300rs enkele reis of zo’n 6-10 minuten met de fiets. Tijdens Uw verblijf kan ik samen met mijn vrouw onze ervaringen die ik ondertussen na 20 jaar heb opgebouwd in dit prachtige land samen met jullie delen.

kamer met twee twee persoons bedden, goed voor 4 mensen

extra groot tweepersoons bed

uitkijk op nieuwe badkamer met warm water

badkamer behorend tot de familie kamer met warm water

badkamer behorende bij de kamer met het extra groot bed, ook hier warm water voorziening

Ophalen van en naar het vliegveld of te wel de transfer wordt gratis verzorgd door SAY – tours bij een rondreis van 10 dagen of meer, geboekt bij SAY – tours, van of naar een onderkomen in Negombo

Voor de gasten die geen gebruik maken van SAY – Tours en die toch vervoer willen hebben van het vliegveld naar WaJa hebben wij extra mensen die dat regelen voor ons. Geef tijdig door wanneer jullie landen, het vluchtnummer en tijd door dan geef ik het telefoonnummer door van de betreffende chauffeur en die maakt dan een afspraak van waar te treffen, kosten voor deze dienst 1700rs en dan heb je geen gezeik met andere vervoerders die meestal tijdens het rijden terug komen op de gemaakte afspraak en meer geld willen hebben, ook weet onze chauffeur duidelijk de weg naar WaJa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0005[2]

 

jan.kerkhofs@live.nl of 0094779889131