WaJa bed and breakfast

WaJa bed and breakfast, bied voor de toerist een bijzondere plek, waar deze zich direct thuis voelt, ook kunnen er vragen worden gesteld omtrent het mooie land.
Voor de tweepersoons kamer betaal je nu slechts € 24.-/nacht, en voor de vier persoonskamer is dit bedrag nu slechts € 29.-/nacht.
Beide kamers hebben airco en een eigen badkamer met heet water, bij de prijs inbegrepen een heerlijk ontbijt.

Grijp je kans en boek vandaag nog, wij hebben slechts twee kamers, rechtstreeks via jan.kerkhofs@live.nl of bel (+94)779889131/ 769755945, ook Whatsapp.

Pick-up vanaf het vliegveld naar WaJa is € 18.-, geef wel tijdig vluchtnummer en aankomsttijd door, dit bedrag geldt voor mensen die ook een rondreis maken met SAY – Tours

Boeken kan rechtstreeks via 0094779889131/  0094769755945, of mail jan.kerkhofs@live.nl

Sinds april 2015 kunt U bij ons thuis in een rustige omgeving overnachten, dit op basis van bed en ontbijt, voor maximaal 6 personen, kosten € 24.-/kamer voor twee personen, en voor de familie kamer waar twee tweepersoons bedden opstaan een bedrag van € 29.-, dit is inclusief airco en ontbijt. Wij beschikken over twee riante slaapkamers die zijn voorzien van ruime bedden met dikke matrassen, zodat U iedere morgen goed bent uitgerust, en een opmaak tafel met spiegel, voor verkoeling zijn beide kamers voorzien van airco, beide kamers hebben een aparte nieuwe badkamer met douche (warm water) en WC. Tijdens jullie verblijf in WaJa kunnen jullie genieten van het dakterras. Indien gewenst wordt U van het vliegveld opgehaald door een van onze chauffeurs, of door mijzelf en bij ons thuis afgezet en later weer opgepikt voor de rondreis van Uw leven, of jullie terug reis. Ik woon op zo’n kleine 2 km. van de zee/strand in een rustige omgeving, kosten vervoer met tuk tuk naar zee ongeveer ±600rs enkele reis of zo’n 6-10 minuten met de fiets. Tijdens Uw verblijf kan ik samen met mijn vrouw onze ervaringen die ik ondertussen na 20 jaar heb opgebouwd in dit prachtige land samen met jullie delen.

kamer met twee twee persoons bedden, goed voor 4 mensen

extra groot tweepersoons bed

uitkijk op nieuwe badkamer met warm water

badkamer behorend tot de familie kamer met warm water

badkamer behorende bij de kamer met het extra groot bed, ook hier warm water voorziening

Voor de gasten die geen gebruik maken van SAY – Tours en die toch vervoer willen hebben van het vliegveld naar WaJa hebben wij extra mensen die dat regelen voor ons. Geef tijdig door wanneer jullie landen, het vluchtnummer en tijd door dan geef ik het telefoonnummer door van de betreffende chauffeur en die maakt dan een afspraak van waar te treffen, kosten voor deze dienst € 22.- en dan heb je geen gezeik met andere vervoerders die meestal tijdens het rijden terug komen op de gemaakte afspraak en meer geld willen hebben, ook weet onze chauffeur duidelijk de weg naar WaJa.

Een klein dia verslag van mensen die reeds gebruik hebben gemaakt van WaJa bed and breakfast met daaraan vaak gekoppeld een rondreis met SAY -Tours.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0005[2]

jan.kerkhofs@live.nl of 0094779889131