Waarom Sri Lanka

Dat is meestal een persoonlijke vraag, maar nadat ik heel veel van de wereld had gezien en in Sri Lanka terecht ben gekomen heeft me dit land nooit meer losgelaten. De openheid van de mensen, mensen met zo’n gezellige en vriendelijk lach die altijd direct voor jou klaar staan is bijna ongelovelijk. En dit niet alleen, Sri Lanka bezit een bron van bezienswaardigheden, waaronder veel oude steden, natuur schoon, brede stranden en wilde dieren.

Sri Lanka is niet voor niets een land dat door de bezoekers meerdere malen wordt bezocht, het is zelfs een bewezen feit dat 82% van de bezoekers die ooit in Sri Lanka zijn geweest weer een bezoek brengen aan dit prachtige land.

Sri Lanka is een ideale vakantiebestemming, waar u op een relatief klein oppervlak een enorme diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden aantreft. Struin door de jungle en natuurreservaten, bezoek theeplantages en ga op zoek naar boeddhistische tempels en overal om u heen ligt altijd het strand met z’n wuivende palmbomen en verfrissende oceaan.

De palmbomen buigen zich een beetje voorover en het lijkt alsof ze Ayubowan willen zeggen. Het vriendelijke welkomstwoord dat u overal op dit fantastische eiland als begroeting zal horen. Sri Lanka is als een paradijs voor gezinnen door de diversiteit in natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. In een heuvelachtig landschap, met theeplantages, rijstvelden en heerlijke stranden vindt u natuurparken, kleine dorpjes, overblijfselen van oude keizerrijkjes en boeddhabeelden in alle soorten en maten. Bijkomend voordeel is dat het eiland niet heel groot is, waardoor de reisafstanden over het algemeen beperkt blijven. We hebben de keuze uit verschillende soorten accommodaties, van kleinschalige guesthouses tot koloniale paleizen en comfortabele hotels met zwembad, tot luxe resorts aan de mooiste stranden

Wij kunnen al uw reizen in Sri Lanka geheel op maat samenstellen.

En dan natuurlijk de natuur, er zijn maar weinig landen op de wereld met zulk een verschil in natuurschoon, met bergen, watervallen, schone witte stranden en ga zo maar door.

De wilde dieren doen ook hun bijdragen, een van de meeste bewonderswaardige dieren naast de olifant is wel het Luipaard.

en wat te zeggen van de natuur

Kopie van DSC04524