Speciale reizen

Eerste kennismaking met Sri lanka

Aankomst op de luchthaven waar u ontvangen wordt door onze chauffeur en transfer naar uw hotel in Negombo, bv. Rani Beach Resort hotel, of bij mij thuis in WaJa bed and breakfast.
Tijdens Uw verblijf in Negombo, kunt u een tocht maken over de door de Nederlanders aangelegde kanalen (optioneel), door de lagune of u kunt een bezoekje brengen aan het vissersplaatsje met oude Nederlandse kerk en een Nederlands fort. Uiteraard kunt u ook onder palmbomen op het strand of bij het zwembad blijven liggen en genieten van de zon, zee en water.

Op zoek naar wilde dieren in Sri Lanka
Tweedaagse reis
U maakt een tocht naar het zuid-oosten van Sri Lanka waar twee wildparken een bezoek meer dan waard zijn, het Yala en Bundala national park. In de middag komt u aan in Tissamaharama, waar u verblijft in hotel Hibiscus of gelijkwaardig. In de late namiddag wordt u opgehaald met Jeep voor een safari door het Yala National Park, een park met olifanten, buffels, luipaarden, beren en een diversiteit aan vogels. Diner in uw hotel.

Na het ontbijt, de volgende morgen, vertrekt u in een Jeep om op verkenning te gaan in het andere park, Bundala. Dit park ligt gedeeltelijk aan de zuidkust en staat bekend om haar uitgebreide vogelpracht. Maar ook hier kans op olifanten, buffels. In de middag kunt u eventueel een bezoek brengen aan het dichtbij gelegen Kataragama waar een interessante tempel is waarin zowel Boeddhisten als Hindoes hun geloof belijden. U kunt ook heerlijk relaxen in uw hotel.

Zo mooi kan een vakantie zijn als je werkelijk alles geheel naar je eigen wens kunt invullen
Heeft u een aantal plaatsen in uw hoofd en wilt u rondom deze plekken graag uw eigen reis samenstellen of kent u Sri Lanka van een eerder bezoek en heeft u de wens om een bepaald deel of bepaalde delen beter te leren kennen? Wij stellen de reis in overleg met u en geheel naar uw wensen samen. Wij kunnen met u overleggen wat haalbaar is binnen de door u gestelde tijdsbeperking en regelen voor u vervoer en de accommodaties. Bent u nog niet eerder op reis geweest naar Sri Lanka maar heeft u wel uw eigen wensen, bv. een luxe camp. combineren met het spelen van golf, overnachting bij lokale bevolking of andere wensen. Laat het ons weten, wij maken uw reis geheel voor u op maat.

Uw vakantie combineren met een familiebezoek?
Wilt u een familiebezoek of een bezoek aan de biologische ouders van uw Sri Lankaanse kinderen combineren met een rondreis op Sri Lanka? Wij kunnen die reis met u samenstellen zodat u beide wensen op een aangename wijze met elkaar kunt combineren. Wij overleggen graag met u wat de diverse mogelijkheden zijn om uw wensen te realiseren.

Verder wanneer u geïnteresseerd bent in de projecten van de Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka, dan is onze chauffeur bereid u naar deze projecten in de eerste dag(en) van uw bezoek te brengen, dus de projecten in de buurt van Negombo. Interesse, laat het ons dan bij aankomst weten.

Sri Lanka, het land dat een bezoek meer dan waard is

srilanka-map